OVER HET PROJECT

Futurum Building biedt ruimte, rust en regelmaat.

ELKE DAG EEN VAKANTIEGEVOEL

Het Kerkplein in Soest is meer dan 100 jaar het decor geweest voor de Rabobank. Traditioneel werden de twee k’s op één plein gevoegd: Kapitaal en Kerk. Het gebouw uit het jaar 2000 is te groot geworden voor de bank.

Voor ontwikkelaar JeeGee Vastgoed een unieke kans om de twee hoogste verdiepingen van het gebouw te transformeren tot wooncomplex met negen luxe appartementen.

TOEKOMST
Futurum Building. Een gebouw met een knipoog naar de toekomst. De historie van de locatie wordt gerespecteerd. Rabobank heeft hier geruime tijd een prominente plek vervuld. Maar bij een nieuwe bestemming hoort ook een nieuwe naam. De toekomst is voor Futurum Building.

Appartementen met ruimte, een weids uitzicht en een buitenleven met een groot balkon. De bewoners van Futurum Building ervaren fraaie vergezichten. De polderlandschappen tussen Baarn, Bunschoten/Spakenburg, Amersfoort en Soest, de Oude Kerk en het Eemlandschap.

PARKEERKELDER
In de ruime parkeerkelder is een parkeerplek voor de bewoners gereserveerd. Futurum Building is een perfecte uitvalsbasis om de schitterende omgeving fietsend of wandelend te verkennen. Een luxe woonomgeving aan de rand van het centrum van Soest.

De transformatie van dit pand is getekend door Valk Architecten uit Soest. De aankoopbegeleiding en de uiteindelijke verkoop van de appartementen is in handen van Van Wijk Makelaars uit Soest. De bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Van den Hengel, eveneens uit Soest.

BROCHURE

Bij dit prestigieuze project hoort een dito brochure. Bekijk de brochure online of haal een exemplaar op bij de makelaar.

MAKELAAR

Van Wijk Makelaars BV
Soesterbergsestraat 46
3768 EJ Soest

T: 035 6015050
www.vanwijkmakelaars.nl

BETROKKEN PARTIJEN