LIGGING

Futurum, het middelpunt van Soest, het midden van Nederland

CENTRAAL IN NEDERLAND

De dauw op de weilanden in de polders. Vogels zingen een vroeg en vrolijk lied. In de verte de skyline van Amersfoort. Het is uw uitzicht wanneer u op uw balkon een ontbijtje nuttigt. Tik het eitje stuk terwijl de zon over de rand van de horizon een nieuwe dag aankondigt. Soest heet u welkom!

CHARME
Wie heeft niet het verlangen naar de charme van een dorp? Wonen zoals toen, met het comfort van nu. Het Futurum Building met negen luxe appartementen is het middelpunt van Soest. Soest is het middelpunt van Nederland. Centraler dan in Futurum Building kunt u niet wonen.

NIETS IS VER WEG
Amsterdam en Utrecht zijn respectievelijk 45 en 30 minuten van u verwijderd. Voor de oude historische binnenstad van Amersfoort met haar gezellige terrasjes en leuke winkels zit u hooguit twintig minuten in de auto. Het NS-station bevindt zich op vijf minuten loopafstand van Futurum Building. De bushalte is vijftig meter van uw voordeur. De wereld is bereikbaar vanaf uw eigen plek in Soest.

Het winkelgebied Van Weedestraat is om de hoek. Niet alleen winkels, maar ook horeca, health & beauty, food & drinks, banken en een notaris zijn dichtbij. Wilt u ook eens ergens anders in Soest winkelen? In Soest-Zuid is het winkelcentrum Hartje Zuid met een keur aan specialiteitenwinkels, verschillende horecazaken en supermarkten.

FIETSEN EN VAREN
Fietsend door de polderlandschappen langs de meanderende Eem geniet u van rust en ruimte. Verderop is de fietsbrug over
de Eem. Daar is Amersfoort! Stap op de fietsboot en vaar naar Baarn of Bunschoten/Spakenburg.

DE SOESTERDUINEN

Een uniek natuurgebied in het midden van Nederland. Omvangrijke zandverstuivingen, heideterreinen en bossen. Een gebied dat vanzelfsprekend is voor Soesters. Gezellig wandelen met de hond in de schaduw van een imposante rij lariksen. De trimbaan is het podium om stramme kuiten en stroeve ledematen te trainen. Op Oudejaarsdag is sportief Soest aanwezig in een sfeer van zand, bos en erwtensoep tijdens de Sylvestercross.

Aan de rand van het natuurgebied zijn horecagelegenheden waar u met een kop koffie of een kom soep even bij kunt komen na een wandeling. De rit van uw appartement naar dit gebied, dat zoveel levensverhalen kent, vergt amper tien minuten. Dat is misschien wel het allermooiste van de Soester Duinen. Een vrij toegankelijk natuurgebied om de hoek. Even op vakantie gaan in je eigen dorp.

BROCHURE

Bij dit prestigieuze project hoort een dito brochure. Bekijk de brochure online of haal een exemplaar op bij de makelaar.

MAKELAAR

Van Wijk Makelaars BV
Soesterbergsestraat 46
3768 EJ Soest

T: 035 6015050
www.vanwijkmakelaars.nl

BETROKKEN PARTIJEN